Jermaine Wattimena verliest in matige wedstrijd van Hughes

Nummer 17 van de wereld, Jermaine Wattimena, nam het op tegen de nummer 50 van de wereld, Jamie Hughes. Toch is de Engelsman een tegenstander om in de gaten te houden op de Players Championship Finals.

Jermaine Wattimena mocht beginnen aan de wedstrijd en deed wat hij moest doen. Hij pakte de eerste leg. Jamie Hughes deed hetzelfde en pakte zijn eigen leg. De eerste vuist in het gezicht voor de Nederlander was dat Jamie Hughes hem wist te breaken.

De Engelsman gooide 60 uit ondanks een 180’er van Wattimena (1-2). Zaak dus om terug te komen. Wattimena was scorend niet goed aan de wedstrijd begonnen, Hughes pakte zijn eigen leg en vergrote zijn voorsprong (1-3).

Een belangrijke finish van 80 zorgde dat Wattimena weer iets terug kwam in de wedstrijd (2-3), maar er moest nog steeds een leg gebroken worden.

Ondanks problemen met de dubbels voor Jamie Hughes, wist hij dankzij o.a. een 180’er zijn eigen leg binnen te hengelen (2-4). De leg hierna miste Hughes opnieuw dubbels. Dankzij 3 missers kon Wattimena in zijn eigen leg herstellen door tops uit te gooien (3-4).

Met nog steeds een gebrek aan triples kon Hughes op zijn gemakje zijn eigen leg uit gooien (3-5). Met een 43-finish in de leg van Wattimena won Hughes op zijn debuut op de Players Championship Finals.

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Lees ook

Inhoudsopgave

Jermaine Wattimena verliest in matige wedstrijd van Hughes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *