Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Michael van Gerwen

Achter de Okkie blikt terug en vooruit op het PDC WK

Na 9 dagen vol met dartswedstrijden te zien te hebben in Londen zijn er nu drie rustdagen gepland bij het PDC WK. In de vijftiende aflevering blikken Mike Hooiveld, Pim Huberts en Patrick Bus terug op de eerste tweede rondes van het WK. Lees hier meer.

Terugblik

In totaal zijn er al 63 wedstrijden gespeeld op het WK, we zijn dus over de helft. Wat waren tot zover de mooiste wedstrijden van het WK? Hoe presteerden de Nederlanders? Welke geplaatste spelers zien we niet meer terug? Op al deze vragen wordt antwoord gegeven in de podcast.

De heren discussiëren ook of we ons zorgen moeten maken over het Nederlandse darten. Er staat op dit moment slechts één Nederlander in de top 16, moet dat niet meer zijn? Wat kunnen we verwachten op Q-School van de Nederlanders, 8 Nederlanders verliezen hun tourkaart. Er zijn niet veel Nederlanders die aan het topniveau kunnen komen.

Ook wordt nog kort terugblikt op de snelle uitschakeling van Michael Smith en Adrian Lewis, maar er wordt ook gekeken naar de goede prestaties van Kim Huybrechts en Ryan Searle op het WK.

Vooruitblik

Aan het einde van de vijftiende aflevering wordt er kort voorbeschouwt op de laatste 32 van het WK. Wat kunnen de Nederlanders in het vervolg van het WK? Ten slotte voorspellen de analisten hun kwartfinales van het WK.

Dit alles en meer wordt besproken in Achter de Okkie. Luister hem hier:

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *