Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Martijn Kleermaker

Achter de Okkie: ‘Landman en Kleermaker hebben kans om ver te komen’

De grote WK-voorbeschouwing van onze podcast, Achter de Okkie, staat weer online! Mike Hooiveld en Lars Pouls van Darts Actueel blikken samen met PDC-speler Arjan Konterman vooruit op het WK. Wat kunnen we allemaal verwachten? Lees hier meer.

Per speelsessie wordt de interessante partijen van de eerste en tweede ronde besproken door het drietal. De partijen die opvallen zijn toch wel Adrian Lewis tegen Matt Campbell met de winnaar die Gary Anderson treft in de tweede ronde. Daarnaast kan Raymond van Barneveld bij een overwinning op Lourence Ilagan al Rob Cross in de tweede ronde tegenkomen. Wat verwachten de heren van deze partijen?

Dit jaar gaan 10 Nederlanders een poging doen om de wereldtitel te pakken. Hoe zien de heren de kansen voor de Nederlanders? Wie kunnen er ver komen en wie zullen het dit jaar zwaar krijgen in Alexandra Palace? We hebben dit jaar ook een Nederlandse debutant op het PDC WK, Chris Landman. Konterman kent ‘The Countryman’ persoonlijk erg goed en ziet de kans om wat rondes te winnen erg hoog.

Glen Durrant, Devon Petersen en Simon Whitlock hebben toch wel een matig jaar gehad. Hoe gaan deze spelers op het WK presteren? De heren zien het niet positief in voor de Premier League kampioen van 2020, hij haalt op het moment nauwelijks meer de 80 gemiddeld. Ook Mensur Suljovic heeft een behoorlijke tik gehad na zijn uitschakeling op de Grand Slam of Darts tegen Fallon Sherrock. Kan hij dat vergeten en zijn goede spel meenemen naar Londen? In de eerste partij treft de Oostenrijker volgens Hooiveld, Pouls en Konterman de Schot die dit jaar een tourkaart pakte, Alan Soutar. Kan hij gaan verrassen?

Ook worden de kansen voor de twee dames besproken, Lisa Ashton en Fallon Sherrock. Ashton treft Ron Meulenkamp, terwijl Fallon Sherrock het opneemt tegen de ervaren Steve Beaton. Ten slotte voorspellen de heren ook nog hun WK-finale.

Beluister de gloednieuwe aflevering van Achter de Okkie nu op Youtube of Spotify.

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Achter de Okkie: ‘Landman en Kleermaker hebben kans om ver te komen’