Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Gerwyn Price vs Michael Smith

Achter de Okkie: ‘Price of Smith wordt wereldkampioen’

Op oudejaarsdag blikken Mike Hooiveld, Pim Huberts en Lars Pouls in de Achter de Okkie Podcast terug op het WK tot zover. Ook wordt er vooruitgeblikt op de laatste dagen van het WK en de Premier League line-up. Lees hier meer.

Het PDC WK komt steeds dichter bij een conclusie en daarom vond Darts Actueel het wel toepasselijk om een Achter de Okkie Podcast op te nemen op oudejaarsdag. Zo wordt er teruggeblikt op wat de mooiste wedstrijden waren tot zover, welke spelers verrasten, welke geplaatste spelers erg tegen vielen en hoe de Nederlanders presteerden. Ook komen natuurlijk de coronabesmettingen van o.a. Michael van Gerwen en Vincent van der Voort aan bod.

Daarnaast blikken de heren ook vooruit op de eindfase van het WK. Wat kunnen we verwachten van de outsiders als Callan Rydz, Luke Humphries en Mervyn King? Wie is de grote favoriet voor de wereldtitel, de heren laten hun wereldkampioen weten in de zeventiende aflevering van Achter de Okkie Podcast.

Na de WK-finale worden de spelers voor de Premier League ook bekend gemaakt. De heren laten hun licht schijnen over de 10 deelnemers. Nathan Aspinall en Glen Durrant zien we volgend jaar niet terug, terwijl James Wade en Michael Smith hoogstwaarschijnlijk terug komen. Krijgt Fallon Sherrock misschien een plaats in de Premier League?

Beluister de gloednieuwe aflevering van Achter de Okkie nu op Youtube of Spotify.

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *