Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Adrian Lewis kijkt uit naar partij met Van Gerwen: ‘Mooie test voor mij’

Adrian Lewis kende zondagavond een eenvoudige overwinning op Darius Labanauskas, die niet op kwam dagen. ‘Jackpot’ rekende met 4-0 af met de Litouwer en kwam na afloop naar Arjan van der Giessen toe. 

“Nee het was niet makkelijk. Ik had liever tegen ‘Barney’ gespeeld, maar vandaag pakte hij (Darius Labanauskas red.) de kansen niet. Hij had kansen genoeg, ik was niet heel goed vandaag. Ik ben wat ziek, ik had het erg koud. De dart zat vaak onder de triple, maar de triple 19 hielp mij vandaag veel.”

In de volgende wedstrijd treft Lewis de grote titelfavoriet Michael van Gerwen. “Het wordt een goede wedstrijd. Het wordt een mooie test voor mij, waarin ik kan kijken waar mijn niveau momenteel zit. Ik heb zijn wedstrijd gekeken tegen Max Hopp, hij was constant maar niet geweldig. Ik kijk er enorm naar uit.”

De Engelsman gaat eerst genieten van de kerstdagen. “Ik ga veel tijd besteden aan mijn gezien. Kerstmis, mijn favoriete tijd van het jaar. Ik ga ontspannen en rustig toewerken naar mijn volgende wedstrijd. Ik heb er zin in.”

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *