Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Aileen de Graaf eenvoudig naar de kwartfinales van Lakeside

Aileen de Graaf speelde afgelopen middag haar eerste ronde tegen Paula Jacklin op Lakeside. Lees hier een wedstrijdverslag terug.

De bull werd gewonnen door de Engelse Paula Jacklin en mocht de partij beginnen tegen Aileen de Graaf. Jacklin begon echter erg matig aan de partij, waardoor De Graaf rustig met een 58-finish kon breaken. Met een 20-darter werd de break verzilverd voor een 2-0 voorsprong in de eerste set. Met een 79-finish hield Jacklin haar eigen leg en kwam terug tot 2-1. Jacklin miste de bull voor een 122-finish om terug te breaken, via D15 pakte de Nederlandse de eerste set.

De Graaf begon haar eigen set erg sterk. Ze won haar eigen leg in 17 darts, inclusief twee keer 140. In de tweede leg gooide De Graaf 180, maar had nog wat moeite met de dubbels. Uiteindelijk brak De Graaf via D4 naar 2-0. Met een 20-darter brak Jacklin meteen terug, maar kon haar eigen leg niet houden. Met een 19-darter won De Graaf de tweede set ook met 3-1 en zien we haar terug in de kwartfinales tegen Anastasia Dobromyslova.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Aileen de Graaf: 72,11 / 46,15%
Paula Jacklin: 65,35 / 28,57%

Image courtesy of FOTO: Jos Groen
Deel dit:
Lees ook

Eén reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *