Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Michael van Gerwen - Austrian Darts Open 2024

Alle Nederlanders onderuit in kwartfinales Austrian Darts Open

Voor Gian van Veen, Danny Noppert en Michael van Gerwen zit het Austrian Darts Open erop. Alle drie verloren ze in de kwartfinales. Lees hier meer.

Van Veen ondanks 100+ gemiddeld onderuit

Gian van Veen moest zich meerdere erkennen in een sterke Joe Cullen. Beide heren gooiden boven de 100 gemiddeld, maar uiteindelijk was het Cullen die in de eindfase iets sterker bleek te zijn. Met een 70-finish wist Cullen naar 5-3 te breaken, waarna hij in 14 pijlen de partij met 6-3 naar zich toe trok.

Ondermaatse Noppert en Van Gerwen

Danny Noppert en Michael van Gerwen wisten in hun kwartfinale niet het gewenste niveau te halen. Noppert wist nog knap een beslissende leg af te dwingen tegen Luke Littler na een 5-3 achterstand, maar de elfde leg werd met een 17-darter gewonnen door de Engelsman. Van Gerwen werd met duidelijke cijfers aan de kant gezet door Ross Smith; 6-1. Van Gerwen kwam niet verder dan een gemiddelde van 90,61 en een dubbelpercentage van 20%.

Halve finales

Later vanavond vinden de halve finales en de finale plaats in Graz. Wie staat er aan het einde van de avond met de trofee in handen?

Joe Cullen vs Stephen Bunting
Luke Littler vs Ross Smith

Image courtesy of FOTO: Jan Edegger (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *