Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Anastasia Dobromyslova stelt doelen op voor WK: ‘Eerste ronde doorkomen’

Maandagavond gaat Anastasia Dobromyslova beginnen aan haar PDC WK. Ze wist in november het kwalificatie van de Rest of the World te winnen. Het AD sprak met haar in aanloop naar haar partij toe.

Toen Dobromyslova hoorde dat er een kwalificatietoernooi voor de dames zou komen voor het PDC World Championship was ze enorm gelukkig. “Dat was het beste nieuws sinds tijden en ik ben heel blij dat het gebeurt tijdens mijn leven en carrière.”

Dobromyslova speelde al eens eerdere tegen een man. Zo versloeg ze zelfs Vincent van der Voort op het de Grand Slam of Darts met 5-4. In 2009 speelde ze haar eerste PDC WK, waar Remco van Eijden in de eerste ronde te sterk was met 5-3 in legs.

Toch heeft de Russische wel doelen opgesteld voor het WK, want ze wil geen opvulling zijn in Londen. “Mijn doel is tenminste de eerste ronde door komen en dan hoop ik zo ver te komen als ik kan. Misschien een paar rondes door komen? Dat zou mooi zijn.”   

Als we onze voorspellers van de WK poule moeten geloven dan is de kans dat Dobromyslova gaat winnen van Ryan Joyce 37%. Maandagavond speelt ze in de derde partij tegen de 33-jarige Engelsman.

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.