Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Angstgegner Glen Durrant verslaat Van Gerwen opnieuw

Zaterdagavond werd de tweede ronde van de World Series of Darts Finals afgewerkt. In de zevende partij van de avond nam Michael van Gerwen het op tegen zijn angstgegner, Glen Durrant. Lees hier een wedstrijdverslag terug.

Michael van Gerwen mocht de partij beginnen en deed dat met een 18-darter om op een 1-0 voorsprong te komen. In de tweede leg kreeg Van Gerwen de kans om te breaken, maar de bull voor een 132-finish ging mis. Glen Durrant profiteerde en maakte er via dubbel 6 1-1 van. Met een 15-darter hield de Nederlander weer zijn eigen leg, voordat Durrant in 13 darts een tussenstand van 2-2 op het scorebord zette. De laatste leg voor de pauze ging ook in 13 darts, naar ‘Mighty Mike’.

Na de pauze maakte de Engelsman in 14 darts weer gelijk. Leg 7 en 8 gingen ook met de darts, waardoor het 4-4 stond. In de negende leg miste Van Gerwen een 110-finish op dubbel 16, met een 68-finish strafte Durrant dit af en plaatste de eerste break van de partij. In de tiende leg kreeg Van Gerwen één kans om terug te breaken, maar tops voor een 80-finish ging niet raak. Met een 16-darter wist Durrant met 6-4 te winnen en blijft zo ongeslagen tegen de nummer 1 van de wereld op TV!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Glen Durrant: 102,50 / 66,67%
Michael van Gerwen: 102,00 / 40%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *