Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Anne-Marie Fokkens

Anne-Marie Fokkens nieuwe presentator darts bij Viaplay

Anne-Marie Fokkens zal vanaf 1 maart de dartsuitzendingen van Viaplay presenteren, zo meldt de Nordic Entertainment Group. De 39-jarige Brabantse zal, net zoals Koert Westerman, een deel van de uitzendingen op haar nemen.

Fokkens heeft al meer dan tien jaar ervaring bij verschillende media. Zo was ze voor lange tijd presentator bij Omroep Brabant en heeft ze een jaar voor Ziggo Sport gewerkt, waar ze met sport in aanraking kwam. Recent is Fokkens vooral bekend van haar klussen bij de live videoproducties van het Algemeen Dagblad. Het is nog onduidelijk of Fokkens enige ervaring en kennis heeft van de dartsport.

Anne-Marie Fokkens over haar debuut: ”Darts is een van de belangrijkste sporten in Nederland. Onder meer het WK Darts, de Premier League en de events op Nederlandse bodem zijn altijd een doorslaand succes. Ik kan dan ook niet wachten om op donderdag 3 maart 2022 te beginnen aan de eerste live sport-uitzending op Viaplay”.

In de eerste studio-uitzending zal de Premier League van 3 maart besproken worden, waarna meteen het grootste toernooi van de kalender, de UK Open, te wachten staat.

The Masters en de eerste vier speeldagen van de Premier League zullen via een livestream te zien zijn op Youtube met live commentaar van o.a. Jacques Nieuwlaat en Frank Visschraper.

Het is niet bekend of verslaggever Arjan van der Giessen ook de overstap naar Viaplay heeft kunnen maken.

Eerdere presentatieklussen van Anne-Marie Fokkens

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *