Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Arron Monk

Arron Monk start goed aan Modus Online Live League

Waar in 2020 de Modus Online Live League alleen maar wedstrijden waren vanuit de huiskamer met een webcam, is dat in 2021 flink veranderd. In een coronavrije studio wordt er vanaf vandaag bijna elke dag gedart. Lees hier meer.

In totaal nemen de aankomende 6 dagen verschillende darters zonder tourkaart het tegen elkaar op. Dit zal niet voor één week zijn, dit zal voor een langere periode zijn. Elke dag wordt er een poule samengesteld met 5 of 6 spelers waar alle spelers één keer tegen elkaar spelen. De aankomende week zullen we o.a. voormalige wereldkampioenen als Martin Adams, Richie Burnett en Les Wallace in actie zien.

Vanaf vandaag t/m woensdag nemen Martin Adams, Andy Jenkins, Arron Monk, Jarred Cole, Richard North en Justin Smith het tegen elkaar op. Elke dag komt er een dagwinnaar. Wie er na drie dagen bovenaan de league staat, plaatst zich voor de finalegroep op de zaterdagavond. De overige 5 spelers worden opnieuw verdeeld over twee nieuwe groepen. De nummers 2 en 3 zullen samen met drie nieuwe spelers donderdagavond en vrijdagavond in actie komen. De nummers 4,5 en 6 komen dan donderdagochtend en vrijdagochtend in actie met ook drie nieuwe spelers. De top 2 van beide groepen na twee dagen plaatst zich ook voor de finale.

Arron Monk begon erg goed aan de Modus Online Live League, hij won al zijn wedstrijden. Martin Adams werd tweede met drie overwinningen, naast een verliespartij tegen Arron Monk was ook Richard North met 4-3 te sterk. North werd uiteindelijk derde, met ook drie overwinningen.

Bekijk hieronder alle uitslagen.

Martin Adams 4-3 Andy Jenkins
Arron Monk 4-3 Martin Adams
Arron Monk 4-2 Andy Jenkins
Martin Adams 4-0 Jarred Cole
Justin Smith 4-3 Andy Jenkins
Arron Monk 4-2 Richard North
Martin Adams 4-0 Justin Smith
Andy Jenkins 4-3 Richard North
Arron Monk 4-2 Jarred Cole
Richard North 4-3 Martin Adams
Jarred Cole 4-2 Andy Jenkins
Arron Monk 4-1 Justin Smith
Richard North 4-2 Jarred Cole
Justin Smith 4-1 Jarred Cole
Richard North 4-3 Justin Smith

Bekijk hieronder alle statistieken en de stand van de eerste dag terug, samengesteld door Premium Darts Data.

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *