Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Ashton en Dobromyslova wederom tegenover elkaar in BDO finale

Afgelopen middag werden de halve finales van de World Masters bij de dames gespeeld. Zo speelde Lisa Ashton tegen de Japanse Kasumi Sato en nam Anastasia Dobromyslova het op tegen Lorraine Winstanley. Het format is best of 9 legs. 

Lisa Ashton vs Kasumi Sato
De wedstrijd begon gelijk goed, want met een 76-finish in 15 darts hield Ashton haar eigen leg. Via tops hield Sato haar eigen leg. Met een 21-darter via D10 hield Ashton haar eigen leg voor een 2-1 voorsprong. Via D7 plaatste Ashton de eerste break voor een 3-1 voorsprong. In de vijfde leg miste Sato 3 darts op de dubbel voor de rebreak, Ashton hield haar eigen leg met een 60-finish voor 4-1. In leg 6 was het over voor Sato, ze kon de triples niet meer gooien waardoor Ashton de 5-1 overwinning pakte!

Anastasia Dobromyslova vs Lorraine Winstanley
Dobromyslova begon goed met een 72-finish in 15 darts voor de break. In de tweede leg miste Winstanley 3 darts op de dubbel voor de rebreak, Dobromyslova hield haar eigen leg voor 2-0. Met een 33-finish hield Winstanley haar eigen leg voor 2-1. Met de tweede 72-finish hield de Russin haar eigen leg en kwam ze 3-1 voor. Met een 17-darter plaatste Dobromyslova de tweede break en kwam daarmee op een 4-1 voorsprong. Via D2 bereikte Dobromyslova eenvoudig de finale van de World Masters; 5-1!

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *