Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Fallon Sherrock

Ashton en Sherrock naar Grand Slam of Darts

Dit weekend werden de laatste toernooien gespeeld van de Women’s Series in Milton Keynes. De twee tickets naar het WK gaan naar Fallon Sherrock en Lisa Ashton. Lees hieronder meer over hoe de dag verging.

Women’s Series 10

Op de zondag werden de Women’s Series 10,11 en 12 gespeeld. In Women’s Series 10 verloor een bijzondere naam, namelijk Mikuru Suzuki in de eerste ronde. Zij verloor met 3-4 van Fallon Sherrock. Mikuru’s landgenoot, Yukie Sakaguchi, won wel haar eerste ronde. Zij won haar partij met 4-2 van Joanne Deamer. Ook een bijzondere naam dat verloor in de eerste ronde was Deta Hedman. Zij verloor met 3-4 van Lorraine Winstanley.

Bij de laatste 16 wonnen Ashton, Sherrock en Dobromyslova hun partijen. Winstanley verloor haar partij van Rachel Brooks. Dan waren we aangekomen bij de kwartfinales. In de kwartfinale moesten Ashton en Sherrock tegen elkaar. Ashton won die partij met 4-3. Rhian O’Sullivan, Gulliver en Dobromyslova wonnen ook hun kwartfinale. In de halve finale won Ashton met 5-2 van Rhian O’Sullivan. En Dobromyslova won nipt met 5-4 van Gulliver. In de finale moesten Ashton en Dobromyslova tegen elkaar. Ashton won gemakkelijk de finale met 5-0.

Uitslagen
Kwartfinales
Lisa Ashton 4-3 Fallon Sherrock
Rhian O’Sullivan 4-3 Tracy North
Trina Gulliver 4-3 Corrine Hammond
Anastasia Dobromyslova 4-1 Rachel Brooks

Halve finales
Lisa Ashton 5-2 Rhian O’Sullivan
Anastasia Dobromyslova 5-4 Trina Gulliver

Finale
Lisa Ashton 5-0 Anastasia Dobromyslova

Women’s Series 11

Na het einde van Women’s Series 10 werd er snel gestart met de volgende Women’s Series. In de eerste ronde van Women’s Series 11 verloor Julia Heimensen van Donna-Maria Rainsley. Women’s Series 10-11 verliepen niet goed voor Mikuru Suzuki. Suzuki verloor weer in de eerste ronde. Nu verloor ze van Margaret Sutton. Ashton, Sherrock en Dobromyslova wonnen ook in de eerste ronde. Bij de laatste 32 moesten Trina Gulliver en Corrine Hammond tegen elkaar. In die partij won Trina Gulliver met 4-2. Bij de laatste 16 wonnen Ashton, Sherrock en Winstanley ook gemakkelijk. Deta Hedman won nipt met 4-3 van Laura Turner. Dan de kwartfinales. Gulliver en Sherrock wonnen makkelijk hun kwartfinale. Ashton en Winstanley verloren in de kwartfinale. Ashton verloor van Hedman. Winstanley verloor van Sherrock. In de halve finale moest Sherrock tegen Brooks, die won zij met 4-0. Deta Hedman moest tegen Trina Gulliver. Hedman stond 4-1 voor, maar bracht het tot de beslissende leg. Toch won Hedman met 5-4. In de finale was Sherrock te sterk voor Hedman. Sherrock won de finale met 5-1 met een gemiddelde van 95,60

Uitslagen
Kwartfinales
Trina Gulliver 4-1 Chris Savvery
Deta Hedman 4-2 Lisa Ashton
Fallon Sherrock 4-1 Lorraine Winstanley
Rachel Brooks 4-2 Anastasia Dobromyslova

Halve finales
Deta Hedman 5-4 Trina Gulliver
Fallon Sherrock 5-0 Rachel Brooks

Finale
Fallon Sherrock 5-1 Deta Hedman

Women’s Series 12

Fallon Sherrock & Shelly Price hadden zich afgemeld voor Women’s Series 12. De reden daarvan is niet bekend. In de eerste ronde verloor Trina Gulliver van Rachel Brooks met 3-4. In de eerste ronde moesten ook Lisa Ashton en Anastasia Dobromyslova tegen elkaar. Die partij won Ashton met 4-0. Bij de laatste 32 verloor Yukie Sakaguchi met 2-4 van Joanne Locke. Ook Winstanley won haar partij eenvoudig, net als Ashton, Hammond en Suzuki. Bij de laatste 16 moesten Lisa Ashton en Laura Turner tegen elkaar. Die partij werd gewonnen door Ashton met 4-1. Suzuki won haar partij bij de laatste 16 ook eenvoudig met 4-0. Hedman verloor bij de laatste 16 met 2-4 van Denise Cassidy. In de kwartfinales gingen de bekenden door. In de halve finales wist Ashton met 5-3 te winnen van Corrine Hammond. Suzuki won eenvoudig met 5-0 van Lorraine Winstanley. De finale ging tussen Mikuru Suzuki en Lisa Ashton. De verrassing was dat Mikuru Suzuki deze finale had gewonnen. Ze won deze met 5-3.

Uitslagen
Kwartfinales
Corrine Hammond 4-0 Robyn Byrne
Lisa Ashton 4-0 Margaret Sutton
Lorraine Winstanley 4-1 Denise Cassidy
Mikuru Suzuki 4-0 Joanne Locke

Halve finales
Lisa Ashton 5-3 Corrine Hammond
Mikuru Suzuki 5-0 Lorraine Winstanley

Finale
Mikuru Suzuki 5-3 Lisa Ashton

Image courtesy of FOTO: Mikal Schlooser (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *