Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Players Championship

Autumn Series gaat gespeeld worden in Niedernhausen

De PDC heeft zondagochtend bekend gemaakt dat de World Series of Darts Finals Qualifier en PDC Autumn Series, van 11-16 September, verhuisd gaat worden naar de Duitse plaats Niederhausen. Lees hier meer daarover.

De Autumn Series zou oorspronkelijk in Hildesheim gespeeld worden, maar door veel annuleringen van vluchten en reisadviezen heeft de PDC besloten om niet meer in Halle 39 te spelen. De nieuwe locatie wordt de Conference Centre in de H+ Hotel in Niederhausen. De locatie en hotel zal net als tijdens de Summer Series als ‘bubbel’ worden gediend.

PDC-Chief Matthew Porter reageert er tegenover PDC.TV alsvolgt op: “Deze verandering is zorgvuldig overwogen als reactie op de pandemische situatie in verschillende gebieden van de PDC. Zoals met alles wat we hebben gedaan sinds we weer in actie zijn gekomen, is de gezondheid en veiligheid van onze spelers en staf onze topprioriteit, en we geloven dat dit het juiste is om te doen.”

“We zullen waar mogelijk zorgen voor vervoer voor spelers vanaf de luchthaven van Frankfurt en stellen testprotocollen op om ervoor te zorgen dat de evenementen in een volledig quarantaine geplaatste omgeving worden gespeeld.”

“We hebben contact gehad met spelers over reisarrangementen en de meesten hadden hun details nog niet afgerond, maar iedereen die is gevraagd om rechtstreeks contact op te nemen met de PDPA, zodat hun situatie kan worden opgelost”, aldus Porter.

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *