Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Mikuri Suzuki

BDO-baas Jacklin blijft treiteren, neemt trofee Suzuki mee tijdens WDF WK

Een opmerkelijk bericht van dartsjournalist Phill Barrs. Des Jacklin heeft de trofee van Mikuri Suzuki, regerend (BDO) wereldkampioen bij de dames, ingenomen. Een bron bevestigt dit verhaal aan Darts Actueel.

UPDATE: De trofee has left the building. De Jacklins hebben de trofee mee naar huis genomen.

De trofee van de Welshman Wayne Warren werd in 2021 al gevorderd, nu slaan de Jacklins opnieuw toe. Des Jacklin heeft de trofee persoonlijk in bezit genomen.

Naar het schijnt is Tsuyoshi, manager (?) van Suzuki, onder druk gezet om de trofee terug te geven. Suzuki heeft hier geen weten van gehad. Jacklin kiest voor een opvallend moment om ‘zijn’ trofee terug te halen. Terwijl Mikuri Suzuki al een week in Engeland is om o.a. de Online Live League te spelen, kiest Jacklin ervoor de trofee terug te halen tijdens het WDF WK op Lakeside.

Des Jacklin heeft mogelijkheid tot deze actie, omdat de BDO op papier nog niet is opgeheven. De trofeeën zijn dus technisch gezien nog in het bezit van de BDO en kunnen als onderpand dienen voor het faillissement van de organisatie. Wayne Warren besloot in 2020 zijn trofee te behouden omdat hij duizenden euro’s aan prijzengeld niet kreeg overgemaakt.

De familie Jacklin maakt haar naam als meest gehate dartsfamilie opnieuw waar. Des Jacklin, persoonlijk verantwoordelijk voor de ondergang van de BDO, heeft nu eindelijk ‘zijn’ trofeeën weer in handen.

Echtgenote Paula Jacklin speelde gisteren nog op de openingsmiddag van het WDF WK waar ze in de eerste ronde kansloos verloor. Ook toen werd Des Jacklin al in de zaal gespot. De Jacklins hadden hun snode plannen al klaar liggen.

Image courtesy of FOTO: Evert Zomer
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

BDO-baas Jacklin blijft treiteren, neemt trofee Suzuki mee tijdens WDF WK