Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Berry van Peer pakt eerste zege in Dutch Darts Quarantine League

Afgelopen avond is de tweede week van de Dutch Darts Quarantine League begonnen. In de eerste partij namen Berry van Peer en Vincent Kamphuis het tegen elkaar op. Lees hier meer over het verloop van de partij. 

Vincent Kamphuis mocht de partij begonnen, doordat hij de bull wist te winnen. Kamphuis wist zijn eigen leg in 14 darts te houden, met waaronder een 180. Berry van Peer maakte er in zijn eigen leg 1-1 van met een 17-darter. In de derde leg plaatste Van Peer een break door met een 180’er en een 107-finish op een 2-1 voorsprong te komen. De break werd verzilverd met een 13-darter voor 3-1.

In leg 5 hield Kamphuis via dubbel 10 zijn eigen leg en kwam zo terug tot 3-2. In leg 6 miste Kamphuis twee darts op de dubbel om terug te breaken, via dubbel 8 hield Van Peer alsnog zijn eigen leg en kreeg zo een 4-2 voorsprong. Met een 94-finish hield de speler uit Epe zijn eigen leg, maar kon Van Peer niet in 21 darts breaken. ‘Bionic’ kwam op een 5-3 voorsprong, doordat hij dubbel 6 raakte met zijn laatste pijl.

In leg 9 wist Van Peer twee keer 180 te gooien en pakte met een 13-darter zijn eerste punt van de Dutch Darts Quarantine League en brak daarmee ook nog eens Kamphuis. In leg 10 wist Van Peer met een 64-finish in 15 darts met 7-3 te winnen.

Na afloop had de 23-jarige Nederlander het volgende te zeggen: “De eerste puntjes zijn altijd belangrijk, het kan nu alleen maar beter gaan. Het was scorend een erg goede wedstrijd, alleen in één leg miste veel dubbels waardoor mijn gemiddelde naar onderen is gegaan. Uiteindelijk was het een prima partij.”

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Berry van Peer: 88,8 / 44%
Vincent Kamphuis: 80,9 / 27%

Bekijk de wedstrijd hieronder terug.

Image courtesy of
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *