Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Berry van Peer pakt twee punten in een matige partij tegen Hendriks

Afgelopen avond werd er begonnen aan de derde week van de Dutch Darts Quarantine League. Berry van Peer nam het hierin op tegen Jimmy Hendriks, die de punten hard nodig had. Lees hier meer over het wedstrijdverloop. 

Beide heren wisten een aantal keren te bullen, maar uiteindelijk mocht Berry van Peer beginnen die de bull gooide. Het was echter Jimmy Hendriks die de partij begon, maar miste 7 darts op de dubbel. Van Peer profiteerde en hield zijn eigen leg. Met een 45-finish hield Hendriks zijn eigen leg en kwam op 1-1. De komende 3 legs gingen met de darts mee, waardoor Van Peer op een 3-2 voorsprong kwam.

In de zesde leg produceerde Van Peer de eerste break. Hendriks miste een 86-finish op de bull, waardoor Van Peer via tops de break plaatste. De break werd verzilverd met een 16-darter voor een 5-2 voorsprong. Hendriks miste in leg 8 een 170-finish op de bull, maar hield via dubbel 2 wel zijn eigen leg. Met een 62-finish zorgde Van Peer voor het eerste punt. Met een 17-darter hield Hendriks nog wel zijn eigen leg, maar met een 60-finish wist Van Peer de partij met 7-4 te winnen.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Berry van Peer: 76,9 / 39%
Jimmy Hendriks: 76,6 / 18%

Image courtesy of FOTO: Martin van Oostveen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *