Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Berry van Peer

Berry van Peer verslaat concurrent Konterman op weg naar play-offs

Afgelopen avond werd een cruciale wedstrijd gespeeld voor de play-offs in de Dutch Darts Quarantine League. Arjan Konterman en Berry van Peer, de nummer 4 en 5, namen het op tegen elkaar. Lees hier meer. 

Berry van Peer wist de bull te winnen en mocht daarom de wedstrijd beginnen. Beide heren begonnen wat matig, maar uiteindelijk hield Van Peer zijn eigen leg via tops. Met een 18-darter wist Van Peer de break de plaatsen. De break werd verzilverd met een 14-darter voor een 3-0 voorsprong. In de vierde leg miste Van Peer 6 darts op de dubbel om 4-0 voor te komen, uiteindelijk hield Konterman via dubbel 10 zijn eigen leg.

Met een knappe 100-finish in 14 darts brak Konterman terug naar 3-2. Met een 17-darter werd de break verzilverd voor 3-3. Met een 18-darter hield Van Peer zijn eigen leg, waardoor hij op een 4-3 voorsprong kwam. Konterman was in leg 8 wachtend op 88, maar dankzij ene geweldige 146-finish in 12 darts plaatste ‘Bionic’ opnieuw de break voor 5-3. Met een 108-finish maakte Konterman meteen de break ongedaan en kwam terug tot 5-4.

Konterman gooide vervolgens een hele matige leg waardoor Van Peer met een 16-darter het eerste punt pakte. Met een 13-darter pakte Van de Peer de 7-4 overwinning en doet goede zaken richting de play-offs.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Berry van Peer: 88,9 / 41%
Arjan Konterman: 80,7 / 29%

Image courtesy of FOTO: Martin van Oostveen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *