Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Berry van Peer- German Darts Grand Prix 2023

Berry van Peer verslaat Rock en bereikt finaledag in München

Berry van Peer heeft zich zondagmiddag voor de eerste keer geplaatst voor de finaledag van een European Tour. Josh Rock werd op de German Darts Grand Prix verslagen. Lees hier meer.

Berry van Peer begon de German Darts Grand Prix afgelopen zaterdagmiddag sterk door met 6-1 af te rekenen met Jules van Dongen. Daarbij noteerde ‘Bionic’ een gemiddelde van ruim 97! Hij hoopte dit zondagmiddag tegen Josh Rock minimaal te herhalen.

Van Peer begon ook prima aan de tweede ronde partij, met legs in 16 en 17 pijlen nam hij een 2-0 voorsprong. Rock maakte deze achterstand snel ongedaan, de Noord-Ier kwam met legs in 13 en 14 darts langszij. Toch was het Van Peer die een leg later de voorsprong weer pakte, een 81-finish zorgde voor een break en een 3-2 voorsprong. Dit vervolgde hij met een 64-finish om wederom een gat van twee legs te maken.

Daarna gingen er twee legs met de darts mee; 5-3. In leg 9 kreeg Rock twee pijlen om zijn eigen leg te houden, maar miste. Van Peer pakte zijn kans, gooide dubbel 8 en plaatste zich hiermee voor de eerste keer voor de finaledag van een European Tour.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Berry van Peer: 94,07 / 54,5%
Josh Rock: 93,20 / 42,9%

Image courtesy of FOTO: Jonas Hunold (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *