Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Maik Kuivenhoven - Baltic Sea Darts Open 2024

Bijltjesdag in Kiel: Ook Maik Kuivenhoven redt het niet

Maik Kuivenhoven is de vierde Nederlander die zaterdagmiddag is uitgeschakeld op de Baltic Sea Darts Open in Kiel. Ondanks goed spel was Rob Cross toch een maatje te groot voor de Nederlander. Lees hier meer.

Maik Kuivenhoven begon vrijdagmiddag goed aan zijn eerste Euro Tour van het jaar, hij versloeg de Duitser Christopher Toonders met maar liefst 6-0. In de tweede ronde trof hij de geplaatste Rob Cross.

Cross begon goed aan de partij door met een 125-finish zijn eigen leg te houden en met een 15-darter Kuivenhoven meteen te breaken. Kuivenhoven antwoordde goed, met een 13-darter brak hij direct terug. Echter kon hij dit niet succesvol vervolgen, waardoor Cross uitliep naar een 5-1 voorsprong dankzij een 167-finish.

In de zevende leg kreeg ‘Voltage’ al zijn eerste twee matchdarts, maar die werd gemist. Hierdoor kon Kuivenhoven toch nog een leg toevoegen en brak daarmee Cross terug naar 5-2. Een leg later kreeg de Nederlander twee pijlen op tops om de break te verzilveren, maar dit keer miste hij. Cross raakte dubbel 3 om zo met 6-2 te winnen en door te gaan naar de finaledag in Kiel.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Rob Cross: 102,59 / 42,9%
Maik Kuivenhoven: 94,45 / 33,3%

Image courtesy of FOTO: Jonas Hunold (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *