Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Brian Raman

Brian Raman eerste finalist op het Dutch Open Darts 2020!

De eerste halve finale bij de heren op het Dutch Open Darts 2020 ging tussen Brian Raman (België) en Paul Hogan(Engeland). Beide mannen gooiden een sterk toernooi en mochten het bij de laatste 4 tegen elkaar opnemen.

Paul Hogan had de bull gewonnen en mocht de finale, die gespeeld werd over een best of 3 sets format, beginnen. Beide mannen startten sterk en het was Raman die de eerste leg naar zich toe trok met een 18-darter. Raman wist in de tweede leg zijn break te verzilveren. Via een 112 finish bracht hij de stand naar 2-0 in legs. Het was Hogan die de derde leg mocht beginnen, maar het was Raman die het initiatief meteen pakte. Hogan bleef in leven in deze set, nadat Raman 3 pijlen voor de set had gemist. 36 ging uit en Hogan zette zichzelf op het scorebord. Ondanks de gemiste dubbels bleef Raman scorend de betere. Door de dubbel 6 te raken ging de eerste set met 3-1 naar Brian Raman.

De eerste leg van de tweede set werd begonnen door Raman. Met een 180 score wist Raman zich op 28 te zetten, maar het was Hogan die de eerste leg won. Met een 110 finish via bulls-eye ging de leg naar “Crocodile Dundee”. Hogan bleef steady doorgaan en kwam ook de tweede leg niet in de problemen. Met een 15-darter bracht hij de stand naar 2-0 in legs. Raman startte de derde leg uitstekend en stond na 9 darts op 130. Met een 14-darter bracht de Belg de stand terug tot 2-1. De vierde leg werd begonnen door Hogan, die voor de set mocht gaan gooien. Nadat Hogan 104 op de dubbel had gemist, was het Raman die, met een hele knappe 103 finish, de vijfde leg naar zich toe trok. Plotseling was het Raman die, na een 2-0 achterstand deze set, voor de wedstrijd mocht gaan gooien. Vanaf 78 gooide Raman een slechte beurt en liet 66 staan. Hogan zette volop druk, door 185 op 40 te zetten, maar het was Raman die voor de wedstrijd mocht gaan gooien. Met een 66 finish, via de bulls-eye, plaatste Brian Raman zich als eerste voor de finale van de Dutch Open Darts 2020!

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *