Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Brian Raman

Brian Raman in hoogstaande wedstrijd langs Van der Velde

Dag twee van de Darts Actueel Winter Masters is met een hoog niveau van start gegaan. De enig deelnemende Belg, Brian Raman, wist in een geweldige partij darts te winnen van Jurjen van der Velde. Lees hier meer.

Brian Raman won de bull en mocht de partij beginnen. Met een 58-finish wist hij zijn eigen leg te houden. In de tweede leg gooide Raman drie scores met drie triples, waardoor hij het initiatief pakte in de leg van Van der Velde. Een 170-finish werd gemist, maar met een 47-finish in 14 darts plaatste de Belg de break. In de derde leg produceerde Raman zijn eerste 180’er van de wedstrijd en wist met een 116-finish de eerste set met 3-0 in legs te pakken. Van der Velde stond in de derde leg te wachten op 42 na 12 darts.

Van der Velde wist de goede vorm van de laatste leg van de eerste set mee te nemen in de tweede set, met een 76-finish pakte hij zijn eerste leg van de partij. Raman antwoordde goed, want met een 15-darter bracht hij de stand op 1-1. In de derde leg wist Van der Velde opnieuw een belangrijke finish uit te gooien, met een 70-finish kwam hij 2-1 voor. Het lukte hem niet de set binnen te slepen in de leg van de Belg, Raman maakte er via dubbel 8 2-2 van. Van der Velde mocht de beslissende leg beginnen, maar zag ‘The Riddler’ een geweldige leg gooien. Met scores van 96,140,171 en een 94-finish verzekerde Raman zijn plaats in de kwartfinales; het werd 2-0 (3-0,3-2) in sets voor Raman.  

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Brian Raman: 98,1 / 55%
Jurjen van der Velde: 91,2 / 50%

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *