Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Bradly Roes

Charlie Large en Bradly Roes bereiken WDF WK finale

Charlie Large en Bradly Roes strijden zondagavond om de WDF wereldtitel bij de jongens. Beide jongens wisten afgelopen zaterdagmiddag hun halve finales te winnen op Lakeside. Lees hier meer.

Charlie Large wist in de eerste halve finale te verrassen door regerend kampioen Leighton Bennett met 2-1 in sets te verslaan. Large won de eerste set met 3-2 dankzij finishes van 112 en 127. Na een korte pauze kwam Bennett sterk terug en won de tweede set met 3-0. In de beslissende set was het Bennett die meteen wist te breaken met een 148-finish, maar kon dat vervolgens niet door zetten. Uiteindelijk moest er een allesbeslissende leg komen. Daarin kreeg Bennett twee matchdarts, maar miste. Large bleef koel en zorgde via dubbel 16 voor een 2-1 zege en een plaats in de finale.

In de tweede halve finale had Bradly Roes weinig moeite met de Duitse Luis Liptow, het werd 2-0 voor de Hagenaar. In beide sets wist Liptow de eerste leg te winnen, maar vervolgens gingen er drie legs op een rij in elke set naar Roes, voor uiteindelijk een 2-0 overwinning in sets.

De jongensfinale van het WDF WK staat zondagavond om 19:00 uur gepland.

Image courtesy of FOTO: Evert Zomer
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *