Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Chisnall wint overtuigend 3e hometour, Dekker zonder zege laatste

Zondagavond was de derde avond (van de 32) in de PDC Home Tour. Chisnall zou als favoriet acte de présence geven evenals Scot Waites, Wehlsman Jonathan Worsley en Nederlander Jan Dekker. Alleen de winnaar van de avond ging door naar de tweede ronde. 

Chisnall en Waites waren de favorieten in deze poule maar de twee voorgaande avonden bewezen dat dat niet direct een voordeel was gezien de eliminaties van zowel Peter Wright als Gerwyn Price. Toch was het de derde avond van de hometour eindelijk één van de favorieten die wel zijn status waar maakte.  Dave Chisnall toonde vorm en won al zijn partijen. Direct al in de eerste wedstrijd won hij met een gemiddelde van 103 van Waites met 5-2 die uiteindelijk tweede werd. Chisnall had de tweede wedstrijd geen genade met Dekker (5-0) en won de laatste wedstrijd met 5-1 van Worsley na een dramatische begin (46 gemiddeld na 1.5 leg red.).

Jan Dekker, die weer met zijn oude setup zou gooien, had de topvorm nog niet te pakken. In de eerste wedstrijd verloor hij nipt met 5-4 van Worsley, maar verloor vervolgens kansloos van Chisnall (5-1) en Waites (5-0).

Bekijk hieronder alle uitslagen en de eindstand terug van het derde toernooi van de Home Tour.

Dave Chisnall 5-2 Scott Waites
Jonathan Worsley 5-4 Jan Dekker
Scott Waites 5-1 Jonathan Worsley
Dave Chisnall 5-0 Jan Dekker
Scott Waites 5-1 Jan Dekker
Dave Chisnall 5-1 Jonathan Worsley

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *