Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Chris Landman

Chris Landman met speels gemak naar laatste 16 op Lakeside

Chris Landman is door naar de laatste 16 op Lakeside. In de tweede ronde boekte ‘The Countryman’ een 3-0 overwinning op de Schot David Kirwan.

Chris Landman door vele gezien als een van de kandidaten voor de eindzege op Lakeside dit jaar begon sterk in set één. De snelle gooier had na ruim 5 minuten set één al binnen: 3-0. David Kirwan die in ronde één afrekende met Pratnemer gooide daarentegen ook niet veel. Dat veranderde in set twee, mede dankzij een 116-finish vocht de Schot zich terug in de wedstrijd en kwam zo waar een break voor: 2-1. Hierna schakelde Landman een tandje bij met een 17-darter en een 102-finish was ook de tweede set voor de Nederlander.

Ook in set drie nam Landman al snel afstand van de Schot. David Kirwan kwam hierna nog terug doordat Landman 7 pijlen op de dubbel miste in leg twee. En zowaar gooide de Schot uit het niks 141 uit om zelfs 2-1 voor te komen. In de leg hierop miste de Schot echter vijf setpijlen. Landman gooide 100 uit en pakte in leg vijf de zege met een 101-finish.

Gemiddeldes / Dubbelpercentages
Chris Landman: 83,99 / 30%
David Kirwan: 79,10 / 21%

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *