Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Clemens, Siepmann, Münch en Unterbuchner bereiken finaledag Duitse SuperLeague

Afgelopen weekend kwamen de acht spelers van groep A van de Duitse SuperLeague samen op te bepalen welke 4 spelers zich zouden kwalificeren voor de finaledag op 14 juni. Lees hier meer. 

Gabriel Clemens was in het eerste weekend ongeslagen na 7 wedstrijden. In het tweede weekend ging het toch minder voor hem. Van de 7 gespeelde wedstrijden verloor hij van Steffen Siepmann (6-4) en Michael Unterbuchner (6-4). Toch bleek dit genoeg om de koppositie vast te houden.

Steffen Siepmann kende een goed weekend en eindigde met in totaal 9 overwinningen op de tweede plaats. In het tweede weekend was Siepmann o.a. te sterk voor Clemens en Unterbuchner, maar verloor de Duitse tourkaarthouder van Kevin Münch (6-3) en Sascha Stein (6-3).

Kevin Münch, Michael Unterbuchner en Sascha Stein wonnen alle drie 8 wedstrijden in totaal, maar bleek het legsaldo doorslag te geven. Münch eindigde op een legsaldo van +15 en eindigde daarmee op de derde plaats. Het laatste ticket voor de finaledag ging naar Michael Unterbuchner, die met een legsaldo van +6 Stein achter zich liet. Stein stond na het eerste weekend op plaats twee, maar doordat ‘Stoner’ maar 3 van de 7 wedstrijden won afgelopen weekend, eindigde hij op een vijfde plaats.

Aankomend weekend zullen de spelers van groep B opnieuw in actie komen en dan wordt de kwartfinales ook beslist voor de finaledag. De kwartfinales zullen er als volgt uit komen te zien:

Gabriel Clemens vs Vierde Groep B
Tweede Groep B vs Kevin Münch
Eerste Groep B vs Michael Unterbuchner
Steffen Siepmann vs Derde Groep B

Bekijk hieronder de eindstand van Groep A:

Image courtesy of FOTO: Tobias Wenzel (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Clemens, Siepmann, Münch en Unterbuchner bereiken finaledag Duitse SuperLeague