Clemens, Siepmann, Münch en Unterbuchner bereiken finaledag Duitse SuperLeague

Afgelopen weekend kwamen de acht spelers van groep A van de Duitse SuperLeague samen op te bepalen welke 4 spelers zich zouden kwalificeren voor de finaledag op 14 juni. Lees hier meer. 

Gabriel Clemens was in het eerste weekend ongeslagen na 7 wedstrijden. In het tweede weekend ging het toch minder voor hem. Van de 7 gespeelde wedstrijden verloor hij van Steffen Siepmann (6-4) en Michael Unterbuchner (6-4). Toch bleek dit genoeg om de koppositie vast te houden.

Steffen Siepmann kende een goed weekend en eindigde met in totaal 9 overwinningen op de tweede plaats. In het tweede weekend was Siepmann o.a. te sterk voor Clemens en Unterbuchner, maar verloor de Duitse tourkaarthouder van Kevin Münch (6-3) en Sascha Stein (6-3).

Kevin Münch, Michael Unterbuchner en Sascha Stein wonnen alle drie 8 wedstrijden in totaal, maar bleek het legsaldo doorslag te geven. Münch eindigde op een legsaldo van +15 en eindigde daarmee op de derde plaats. Het laatste ticket voor de finaledag ging naar Michael Unterbuchner, die met een legsaldo van +6 Stein achter zich liet. Stein stond na het eerste weekend op plaats twee, maar doordat ‘Stoner’ maar 3 van de 7 wedstrijden won afgelopen weekend, eindigde hij op een vijfde plaats.

Aankomend weekend zullen de spelers van groep B opnieuw in actie komen en dan wordt de kwartfinales ook beslist voor de finaledag. De kwartfinales zullen er als volgt uit komen te zien:

Gabriel Clemens vs Vierde Groep B
Tweede Groep B vs Kevin Münch
Eerste Groep B vs Michael Unterbuchner
Steffen Siepmann vs Derde Groep B

Bekijk hieronder de eindstand van Groep A:

Image courtesy of FOTO: Tobias Wenzel (PDC Europe)
Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Lees ook

Inhoudsopgave

Clemens, Siepmann, Münch en Unterbuchner bereiken finaledag Duitse SuperLeague

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *