Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Dartbord

Colin Osborne succesvol in tweede week Live League

Colin Osborne heeft de tweede week van de Live League op zijn naam geschreven en plaatst zich hiermee voor de Champions Week. Lees hier alles terug over de finaledag die zaterdagavond werd gespeeld.

Afgelopen week is de Live League begonnen met een nieuw format. In plaats van 5 spelers zullen nu 6 spelers zich kwalificeren voor de finaleavond op de zaterdag. De leider van de wedstrijden van maandag t/m woensdag zal zich wederom automatisch kwalificeren. De nummers 1 en 2 van Groep B plaatsen zich ook, net als de top 3 van Groep C. In de finalegroep zal er dan worden gespeeld in twee groepen van drie spelers, waar de top twee van elke groep zich plaatst voor de halve finales.

Jarred Cole wist Groep A te winnen en kwalificeerde zich automatisch voor de finaledag. Colin Osborne en Stephen Burton kwalificeerden zich ook door in de top twee van Groep B te eindigen. In Groep C wisten Joe Davis, Scott Baker en Robert Collins de laatste drie tickets te pakken.

Zaterdagavond was het Colin Osborne die de tweede week op zijn naam schreef. Hij begon matig aan de avond, hij verloor met 4-0 van Joe Davis die een gemiddelde van 100 noteerde. In de tweede groepswedstrijd werd er met 4-1 gewonnen en zo plaatste de Engelsman zich alsnog voor de halve finales. In een spannende halve finale was ‘Ozzy’ in een beslissende leg te sterk voor Jarred Cole. In de finale revancheerde Osborne zich, hij versloeg dit keer Joe Davis met een whitewash en een gemiddelde van 93.

De wedstrijd om de derde plaats werd met 4-2 gewonnen door Jarred Cole die Robert Collins versloeg. Cole gaat samen met Davis en Osborne naar de Champions Week.

Uitslagen Groep A
Jarred Cole 4-0 Robert Collins
Jarred Cole 4-1 Stephen Burton
Robert Collins 4-3 Stephen Burton

Uitslagen Groep B
Joe Davis 4-0 Colin Osborne
Scott Baker 4-3 Joe Davis
Colin Osborne 4-1 Scott Baker

Halve finales
Colin Osborne 4-3 Jarred Cole
Joe Davis 4-1 Robert Collins

3/4 Plaats
Jarred Cole 4-2 Robert Collins

Finale
Colin Osborne 4-0 Joe Davis

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *