Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Conan Whitehead

Conan Whitehead opnieuw winnaar in Live League

Afgelopen week is een nieuwe fase gestart voor de Live League. Zaterdagavond was de finaleavond die knap werd gewonnen door Conan Whitehead. Hij gaat samen met Martin Thomas en Jamie Kelling naar Champions Week.

Twee weken geleden werd de allereerste Champions Week gespeeld, met de beste 12 spelers van de afgelopen vier weken. Deze week is er een nieuwe fase gestart, waarbij het format nog altijd hetzelfde is. In de aankomende vier weken plaatsen de finalisten en de nummer drie van elke finaleavond voor Champions Week. Deze 12 spelers nemen het dan van 9 t/m 14 augustus op voor de titel, die Richie Burnett in de eerste fase won.

Afgelopen week was Martin Thomas de beste in Groep A en kwalificeerde zich zo automatisch voor de zaterdag. In Groep C waren het Conan Whitehead en Robert Rickwood die zich kwalificeerden. De laatste drie spelers die doordrongen tot de finaleavond waren Terry Jenkins, Jamie Kelling en Carl Wilkinson.

Uiteindelijk bleek Conan Whitehead de sterkste te zijn, hij bleef ongeslagen. In de poule had hij weinig moeite met Carl Wilkinson (4-1) en ‘good old’ Terry Jenkins (4-1). Na de groepsfase werd er in de halve finales in een beslissende leg afgerekend met Jamie Kelling. In de finale was de winnaar van Groep A de tegenstander, Martin Thomas. Met een gemiddelde van 101,9 produceerde ‘The Barbarian’ een whitewash en pakte daarmee de titel.

Naast Whitehead gaan we ook Martin Thomas en Jamie Kelling terug zien in Champions Week. Kelling won de wedstrijd om de derde plaats met 4-2 van Carl Wilkinson.

Bekijk hieronder alle uitslagen.

Groep A
Martin Thomas 4-1 Jamie Kelling
Martin Thomas 4-1 Robert Rickwood
Jamie Kelling 4-1 Robert Rickwood

Groep B
Conan Whitehead 4-1 Carl Wilkinson
Carl Wilkinson 4-2 Terry Jenkins
Conan Whitehead 4-1 Terry Jenkins

Halve finales
Martin Thomas 4-1 Carl Wilkinson
Conan Whitehead 4-3 Jamie Kelling

3/4 Plaats
Jamie Kelling 4-2 Carl Wilkinson

Finale
Conan Whitehead 4-0 Martin Thomas

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *