Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Conan Whitehead

Conan Whitehead wint week 3 en bereikt Champions Week

Conan Whitehead heeft zich zaterdagavond op succesvolle wijze geplaatst voor de Champions Week van de Live League. Hij won de derde week door Jamie Clark in de finale te verslaan. Lees hier meer.

Het nieuwe format van de Live League is nu drie weken bezig. In plaats van 5 spelers zullen nu 6 spelers zich kwalificeren voor de finaleavond op de zaterdag. De leider van de wedstrijden van maandag t/m woensdag zal zich wederom automatisch kwalificeren. De nummers 1 en 2 van Groep B plaatsen zich ook, net als de top 3 van Groep C. In de finalegroep zal er dan worden gespeeld in twee groepen van drie spelers, waar de top twee van elke groep zich plaatst voor de halve finales. Martin Adams en Colin Osborne wonnen de eerste twee weken.

Niall Culleton was de beste in groep A en plaatst zich na drie dagen voor de finaleavond. Conan Whitehead en Greg Ritchie plaatsten zich ook voor de finalegroep door in de top twee van Groep B te eindigen. De laatste drie finalisten waren Mike Warburton, Jamie Clark en Paul Hogan die in de top 3 van Groep C eindigden.

Zaterdagavond bleef Conan Whitehead ongeslagen. Hij won in de poule van Jamie Clark (4-2) en Paul Hogan (4-1). In de halve finales versloeg ‘The Barbarian’ met o.a. een 170-finish Niall Culleton met 4-1. In de finale kwam hij wederom tegen Jamie Clark te staan. In een hele spannende finale was het Whitehead die de beslissende leg won en daarmee de weektitel op zijn naam schreef.

Naast Conan Whitehead zullen Jamie Clark en Niall Culleton ook terug komen in de finaleweek van de Live League.

Uitslagen Groep A
Niall Culleton 4-1 Mike Warburton
Greg Ritchie 4-2 Niall Culleton
Mike Warburton 4-3 Greg Ritchie

Uitslagen Groep B
Conan Whitehead 4-2 Jamie Clark
Jamie Clark 4-0 Paul Hogan
Conan Whitehad 4-1 Paul Hogan

Halve finales
Jamie Clark 4-2 Greg Ritchie
Conan Whitehead 4-1 Niall Culleton

3/4 Plaats
Niall Culleton 4-1 Greg Ritchie

Finale
Conan Whitehead 4-3 Jamie Clark

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *