Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Corey Cadby is terug!

De King is terug. Corey Cadby is terug in Engeland. De runner up van de Uk Open 2018 is na lange tijd weer terug in Engeland.

De talentvolle Australiër waar veel mensen een hoop van verwachten is terug. Nadat zijn vakantievisum afliep heeft hij vorige jaar bij terugkomst in zijn eigen land een werkvisum aangevraagd. Dit heeft bijna meer dan een jaar gespeeld waardoor hij bijna alle toernooien van vorige jaar heeft gemist. Zelfs de Auckland Darts Masters in zijn buurland kon hij niet spelen afgelopen jaar omdat hij zijn eigen land niet mocht verlaten. Doordat Cabdy wat negatief in het nieuws kwam na Brisbane Darts Masters en daardoor in aanraking is gekomen met de politie heeft dat zijn visumaanvraag niet veel goeds gedaan.

King Cadby is terug
Nadat Cabdy zijn werkvisum eindelijk rond had is hij meteen terug gevlogen naar Engeland. Hij gaat zijn comeback maken in Player Championship toernooi 9+10 in Barnsley. Eind van de maand maakt hij zijn opwachting in de UK Qualifier voor de komende Eurotour events. Er wordt veel verwacht van de 24 jaar oude Cadby die vorige jaar een indrukwekkende start maakte nadat hij op Q school zijn tourkaart behaalde. Hij maakte meteen indruk op de Player Championship toernooien met een finale in PC 2 die hij tevergeefs verloor met 6-1 van Michael Van Gerwen. Hij won zelf al snel een toernooi een van de UK open kwalificatie toernooien. Hij staat momenteel 65ste van de wereld en heeft nog geen ponden gehaald dit jaar. Mocht hij de World Matchplay willen halen en andere toernooien zal hij flink moeten gaan score op de Eurotour en Protour.

Image courtesy of FOTO: DPA
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *