Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Cristo Reyes als tweede Spanjaard naar tweede ronde PDC Home Tour

Afgelopen avond werd groep 29 van de PDC Home Tour gespeeld. Danny Noppert kwam voor de tweede keer in actie, net als Ryan Meikle en John Henderson. Cristo Reyes maakte de groep af. Lees hier meer. 

De PDC Home Tour is een nieuw opgezet toernooi bij de PDC. Vanaf vrijdagavond 17 april zijn er 32 avonden lang live darts te zien. Elke avond nemen 4 verschillende tourkaarthouders het tegen elkaar op vanuit hun eigen huis. De winnaar van elke poule kwalificeert zich voor de tweede ronde.

Cristo Reyes maakte afgelopen avond zijn debuut in de PDC Home Tour. Hij begon met een nipte overwinning op John Henderson, 5-4. De tweede partij van de avond ging tegen Ryan Meikle ook tot een laatste leg. Deze wist ‘The Spartan’ ook te winnen en won zo wederom met 5-4. De laatste partij van de avond was tegen Danny Noppert. Na een stand van 2-2 wist Reyes twee 14-darters en een 11-darter te gooien om met 5-2 te winnen.

John Henderson werd tweede in de poule. Na de verliespartij tegen Reyes wist John Henderson met 5-4 van Danny Noppert te winnen, inclusief een gemiddelde van 101,6. Een wedstrijd later werd Ryan Meikle geveegd met een gemiddelde van 104,4, 5-0!

Bekijk hieronder alle uitslagen en de eindstand terug van groep 29 van de Home Tour.

Danny Noppert 5-2 Ryan Meikle
Cristo Reyes 5-4 John Henderson
Cristo Reyes 5-4 Ryan Meikle
John Henderson 5-4 Danny Noppert
John Henderson 5-0 Ryan Meikle
Cristo Reyes 5-2 Danny Noppert

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *