DA Special

Donderdagochtend begint Q-School 2020 in Wigan en Hildesheim. In een speciale aflevering van de Achter de Okkie wordt er vooruitgeblikt op Q-School. Lees hier meer. 

Welkom bij de Darts Podcast van Nederland. In deze aflevering kijken Mike Hooiveld, Patrick Bus en Lendel Faria van de FDI Ranking vooruit naar Q-School die aankomende donderdag begint in Wigan of Hildesheim. We discussiëren over welke spelers de favorieten zijn voor een tourkaart, wie kunnen verrassen en wie redden het niet de aankomende 4 ... Lees verder

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurd verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 3: ... Lees verder

Waar de BDO langzaam ten onder gaat, blijft het op lokaal niveau nieuwe darters aanspreken. Zo ook Thibault Tricole en Gabriel Pascaru. Tricole is de eerste darter uit Frankrijk en Pascaru de eerste darter uit Roemenië op een WK darts. Echte pionieren dus.

In de vijfde aflevering van Koffie Met sprak Darts Actueel met scheidsrechters Kirk Bevins en Russ Bray. Daarnaast schoof ook mastercaller John McDonald nog aan. Lees hier meer. 

In de elfde aflevering van de Achter de Okkie wordt er uitgebreid teruggeblikt op de eerste drie rondes van het WK door Mike Hooiveld en Pim Huberts. Lees hier meer. 

previous arrow
next arrow
Slider