Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Damon Heta wint ‘s ochtends groep 17 PDC Home Tour

Afgelopen avond nam een Engelsman, een Schot, een Australiër en een Pool het op in de PDC Home Tour, groep 16. Lees hier meer over zondagavond. 

De PDC Home Tour is een nieuw opgezet toernooi bij de PDC. Vanaf vrijdagavond 17 april zijn er 32 avonden lang live darts te zien. Elke avond nemen 4 verschillende tourkaarthouders het tegen elkaar op vanuit hun eigen huis. De winnaar van elke poule kwalificeert zich voor de tweede ronde.

Damon Heta begon om 2:30 uur Australische tijd geweldig, door Gary Blades met 5-0 te verslaan met een gemiddelde van 96. De tweede wedstrijd werd ook gewonnen van John Henderson, met een 121-finish verzekerde ‘The Heat’ zich voor een 5-3 overwinning. De laatste partij van de avond werd wel verloren, Krzysztof Kciuk won met 5-3. Dit betekende wel dat Heta de koppositie had gehouden en niemand hem meer kon inhalen.

John Henderson wist met 5-4 van Krzyzstof Kciuk te winnen en 5-1 van Gary Blades. Kciuk naast de overwinning op Heta ook te sterk voor voor Blades met 5-3.

Bekijk hieronder alle uitslagen en de eindstand terug van groep 17 van de Home Tour.

John Henderson 5-4 Krzysztof Kciuk
Damon Heta 5-0 Gary Blades
Krzysztof Kciuk 5-3 Gary Blades
Damon Heta 5-3 John Henderson
Krzysztof Kciuk 5-3 Damon Heta
John Henderson 5-1 Gary Blades

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *