Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Danny Jansen

Danny Jansen onderuit tegen Dolan in Stuttgart

Danny Jansen is er niet in geslaagd om voor de tweede keer de finaledag van een Euro Tour te behalen. In de tweede ronde van de European Darts Grand Prix was Brendan Dolan met 6-4 te sterk. Lees hier meer.

Danny Jansen begon voortvarend aan de partij. Hij wist Brendan Dolan in de eerste leg meteen te breaken door een knappe 92-finish. De break werd een leg later echter beter ongedaan gemaakt, met een 13-darter brak Dolan meteen terug. Daar liet de Nederlander het niet bij zitten, dankzij een 110-finish brak hij opnieuw. Dolan deed hetzelfde wat er in leg twee gebeurde, hij brak terug (dit keer in 15 darts) voor een 2-2 tussenstand.

Het was de Noord-Ier die in leg 7 als eerste zijn eigen leg hield, hij zorgde met een 124-finish ervoor dat hij op een 4-3 voorsprong kwam. Ook Jansen hield zijn eigen leg, met een 17-darter werd het 4-4. In de negende leg kreeg ‘The Mullet’ weer een kans om te breaken, maar dit keer pakte hij de kans niet. Een 112-finish werd gemist op dubbel 12, waardoor Dolan via dubbel 8 op matchpoint kwam. Daar bleef het bij voor de Nederlander, met drie scores zonder triples, kon hij er geen beslissende leg uit halen. Dolan bleef koel en plaatste zich met een 51-finish voor de finaledag van de European Darts Grand Prix.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Brendan Dolan: 96,08 / 37,50%
Danny Jansen: 90,10 / 40%

Image courtesy of FOTO: Jos Groen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *