Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Danny Jansen

Danny Jansen wint Euro-Tour debuut met 100-gemiddeld

Vrijdagmiddag is de Austrian Darts Open van start gegaan in Graz. In de eerste partij mochten Radek Szaganski en de Nederlander Danny Jansen hun debuut maken. Jansen liet meteen zien hoeveel potentie hij heeft, met 6-1 won hij van de Pool. Lees hier meer.

Het was Danny Jansen die de Austrian Darts Open mocht ‘aftrappen’ met zijn eerste drie pijlen. Met een 19-darter hield Jansen zijn eigen leg. Met een knappe 108-finish wist hij in de tweede leg de Pool te breaken. De break werd een leg later verzilverd, in 10 darts voor een 3-0 voorsprong! In de vierde leg kreeg Jansen vier pijlen om opnieuw te breaken, maar miste. Szaganski bleef koel en kwam via dubbel 8 ook op het scorebord.

Jansen had vervolgens ook weinig moeite in zijn eigen leg, met een 121-finish in 12 darts kwam de Nederlander op een 4-1 voorsprong. Szaganski kon niet opnieuw zijn eigen leg houden, hij kreeg 122 niet uit. Jansen profiteerde en brak via tops naar 5-1. Een leg later maakte ‘The Mullet’ het in zijn eigen leg af, via dubbel 10 plaatst Danny Jansen zich met een 6-1 zege voor de tweede ronde!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Danny Jansen: 100,96 / 40%
Radek Szaganski: 84,80 / 50%

Image courtesy of FOTO: Jos Groen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *