Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Danny Noppert

Danny Noppert: ‘Ik had meer tegenstand willen zien’

Danny Noppert wist gisteren in een simpele partij Royden Lam uit Hong Kong te overtreffen. Het werd 3-0. Sterker nog, de Fries gaf maar één leg weg; een heerlijk begin dus. Hier sprak hij over tijdens een interview met RTL7:

Noppert: ”Het niveau van Lam viel inderdaad een beetje tegen, maar ik ben erg blij. Dit is mijn eerste WK en met al dat publiek in de zaal kijk ik zeker uit naar de volgende wedstrijd.” Over deze sfeer zegt hij: ”Elke 180’er die je gooit, gaat het publiek achter je staan. Dat is zo mooi.

Het werd een gemakkelijke wedstrijd voor Noppert, aan de ene kant dus makkelijk naar de tweede ronde, maar aan de andere kant heeft ‘Noppie’ nog niet meegemaakt hoe het is om wél onder druk te staan op het PDC podium. ”Misschien dat ik liever iets meer tegenstand had gewild, met het oog op de volgende wedstrijd, want nu was het een beetje eenrichtingsverkeer.

De volgende wedstrijd, die vanavond (zaterdag) gespeeld zal worden, zal Noppert aantreden tegen Max Hopp uit Duitsland. Noppert: ”Tegen Hopp moet ik volle bak. Wel heb ik al een keer eerder tegen hem gespeeld en toen ging het ook goed, dus ik weet wat mij te wachten staat. Maar we zullen het zien.

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.