Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Danny Noppert - Belgian Darts Open 2023

Danny Noppert imponeert en verslaat De Sousa

Danny Noppert heeft zich van zijn beste kant laten zien in Praag. In de tweede ronde van de Czech Darts Open versloeg de Fries met 6-4 Jose de Sousa en deed dit met uitstekend spel. Lees hier meer.

Noppert begon fenomenaal aan de wedstrijd. De Fries won de eerste vijf legs en had daar slechts 71 pijlen voor nodig, hij won de legs in 15,18,11,14 en 13 darts. ‘The Freeze’ was op koers om met 6-0 te gaan winnen van de Portugees, maar dat lukte uiteindelijk niet.

In de vijfde leg kreeg Noppert zijn eerste matchdart, maar de bull werd gemist voor een 130-finish. De Sousa produceerde een 13-darter om Noppert te breaken, waarna hij in zijn eigen leg ook een 13-darter produceerde voor 5-2. In leg 8 leek Noppert de partij toch naar zich toe te trekken, maar miste verrassend genoeg twee matchdarts. De Sousa strafte dat genadeloos af, met een 14-darter werd het 5-4. Nadat ‘The Special One’ ook zijn eigen leg hield, begon het toch wat spannend te worden. In leg 10 maakte Noppert het toch in stijl af, een 90-finish in 11 darts zorgde voor een 6-4 overwinning.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Danny Noppert: 101,51 / 50%
Jose de Sousa: 98,93 / 50%

Image courtesy of FOTO: Jonas Hunold (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *