Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Gian van Veen vs Danny Noppert - Dutch Darts Masters 2024

Danny Noppert in waanzinnige partij langs Gian van Veen

Danny Noppert heeft zich geplaatst voor de finaledag van de German Darts Grand Prix in München. In een partij waarin beide spelers boven de 100 gemiddeld eindigden versloeg Noppert met 6-5 Gian van Veen. Lees hier meer.

Van Veen begon de partij uitstekend, met een 81-finish in 12 pijlen hield hij zijn eigen leg. Noppert antwoordde direct, hij hield ook zijn eigen leg met een 78-finish. Nadat Van Veen in de derde leg opnieuw zijn eigen leg hield in 12 darts, kreeg hij drie pijlen op tops om Noppert te breaken. Alle drie pijlen werd gemist, waardoor de Fries er met een 16-darter 2-2 van maakte.

Daarna hielden beide heren tot 4-4 hun eigen legs. Van Veen deed dit met finishes van 127 en 146 in 12 pijlen, terwijl Noppert 76 en 64 wist uit te gooien. In de negende leg stond Van Veen na 12 pijlen op 32, maar kreeg geen kans meer. Noppert produceerde een geweldige 147-finish om voor de eerste break van de partij te zorgen. Noppert leek de partij naar zich toe te trekken, maar miste tops voor een 115-finish. Van Veenwist dubbel 4 te raken en dwong zo toch een beslissende leg af. Daarin kregen beide heren minimaal één matchdart, maar was het toch ‘The Freeze’ die met zijn laatste pijl dubbel 18 wist te raken en de 6-5 overwinning veilig te stellen.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Danny Noppert: 104,61 / 60%
Gian van Veen: 108,51 / 45,5%

Image courtesy of FOTO: Kelly Deckers (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *