Danny Noppert laat zich verrassen tegen debuterende Ryan Harrington

De Grand Slam of Darts is afgelopen middag begonnen. In de tweede partij van de middag nam de eerste Nederlander, Danny Noppert, het op tegen Ryan Harrington. Lees hier meer. 

Ryan Harrington wist in de ingooiruimte de bull te winnen en mocht daardoor de partij beginnen. Dit deed hij erg goed door met een score van 177 en tops een 13-darter te gooien. Noppert hield met een 11-darter zijn eigen leg waardoor hij eenvoudig op 1-1 kwam. Met een knappe 62-finish hield Harrington wederom zijn eigen leg voor een 2-1 voorsprong. Met een 17-darter kwam Noppert wederom langszij; 2-2.

In de vijfde leg miste Harrington 3 darts op de dubbel, maar Noppert wist niet te profiteren met een 65-finish waardoor ‘The Animal’ via dubbel 10 alsnog op een 3-2 voorsprong kwam. Met 5 perfecte darts wist ‘Noppie’ zijn eigen leg in 14 darts te houden. Met een 18-darter hield Harrington wederom zijn eigen leg waardoor hij op matchpoint kwam; 4-3. Harrington begon de achtste leg met 5 perfecte darts, maar dankzij een 80-finish hield de Fries toch zijn eigen leg; 4-4. De beslissende leg werd begonnen door Harrington met een 177. Noppert wist die achterstand niet meer weg te werken, waardoor de Engelsman met een 17-darter de zege pakte!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Ryan Harrington: 94, 35 / 40%
Danny Noppert: 95,34 / 44,44%

Deel met:


1 gedachte over “Danny Noppert laat zich verrassen tegen debuterende Ryan Harrington”

Plaats een reactie