Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Danny Noppert

Danny Noppert over 170-finish: ‘Die kwam voor mijn gevoel uit het niets’

Danny Noppert wist vrijdagavond de eerste ronde van de World Series of Darts Finals te overleven. Simon Whitlock werd met 6-4 verslagen. Na afloop kwam de Fries langs bij Darts Actueel. Lees hier meer.

Danny Noppert en Simon Whitlock waren aan elkaar gewaagd in de beginfase van de wedstrijd. In leg 7 maakte Noppert het beslissende moment. Met een 14-darter brak hij Australiër om uiteindelijk de break met een 170-finish te verzilveren voor 5-3. De resterende legs gingen met de darts mee.

Noppert over de 170-finish voor eigen publiek: “Die 170-finish kwam eigenlijk voor mijn gevoel uit het niets. Het was echt keihard werken wat ik op het moment doe en dan is het wel heel fijn dat die 170 er dan ingaat.”

De afgelopen twee Euro Tours presteerde Noppert ondermaats en verloor twee keer in de eerste ronde. Dit heeft een reden, Noppert kwam net terug van een welverdiende vakantie: “Twee dagen voor de Euro Tour in Boedapest kwam ik terug van vakantie. Dan heb je één dag om je voor te bereiden. Vakantie is belangrijk voor mij, tijd met je familie en leuk even weg. Dan ga je twee Euro Tours op je bek, maar dan werk je hard om weer terug te komen. Nu heb ik weer een wedstrijd gewonnen en nu gaan we door.”

Danny Noppert speelt zaterdagavond in de tweede ronde tegen Jonny Clayton.

Bekijk hieronder het complete interview terug.

Image courtesy of FOTO: Kelly Deckers (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *