Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Danny Noppert

Danny Noppert uitgeschakeld in Gibraltar

Danny Noppert is uitgeschakeld op de Gibraltar Darts Trophy. Na een 5-3 voorsprong won Ryan Joyce de laatste drie legs van de wedstrijd. Lees hier meer.

De eerste 4 legs gingen van de partij gingen met de darts mee. Ryan Joyce hield zijn eigen legs in twee keer 18 pijlen, Danny Noppert deed het in 16 en 15 darts. In de vijfde leg brak Noppert met een 93-finish in 14 pijlen naar een 3-2 voorsprong. De break werd in de zesde leg ook verzilverd, met een 86-finish was het verschil gemaakt.

Joyce stopte in leg 7 het momentum van de Fries en kwam met een 13-darter terug tot 4-3. Een leg later kreeg de Engelsman ook de kans op de rebreak, maar een 103-finish werd gemist op dubbel 16. Noppert kon hierdoor via dubbel 10 toch zijn eigen leg houden en kwam zo op matchpoint; 5-3. Toch gaf Joyce niet op. Met een 80-finish hield hij zijn eigen leg, waarna hij ‘The Freeze’ met een 73-finish terug brak naar 5-5.

De beslissende leg mocht Joyce beginnen. Het zat enorm dichtbij elkaar, beide heren stonden na 12 darts op een finish. Noppert kreeg op 74 als eerste een matchdart, maar miste tops. Joyce kwam terug en wist via dubbel 14 de comeback compleet te maken. ‘Relentless’ treft Rob Cross zondagmiddag in de laatste 16.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Ryan Joyce: 95,93 / 50%
Danny Noppert: 93,32 / 50%

Image courtesy of FOTO: Kieran Cleeves (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *