Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Danny Noppert

Danny Noppert verslaat Wright en bereikt kwartfinales

Danny Noppert heeft de kwartfinales van de Dutch Darts Championship bereikt. In de derde ronde werd in een beslissende leg gewonnen van Peter Wright. Lees hier meer.

Danny Noppert mocht de partij beginnen en begon sterk met een 80-finish. Ook Wright hield zijn eigen leg, met een 15-darter kwam hij op 1-1. Vervolgens ging de turbo aan bij de Nederlander. Met legs in twee keer 15 darts en één keer 13 darts kwam hij op een 4-1 voorsprong, waaronder ook nog eens een 108-finish.

Wright stopte in leg 6 de ‘run’ van gewonnen legs van de Fries. Met een 18-darter kwam de Schot terug tot 4-2. In de zevende leg verrekende Noppert zich en kwam hij op dubbel 3 uit, die miste hij waardoor ‘Snakebite’ terug brak via dubbel 14. Een leg later verzilverde hij de break, met een 68-finish stond het weer helemaal gelijk. Noppert leek vervolgens zonder al te veel problemen zijn eigen leg te houden, maar miste drie pijlen op dubbel 16. Wright strafte het meteen af, met een 109-finish kwam hij op matchpoint. Toch kon hij het niet afmaken in zijn eigen leg. Na 12 darts stond Wright te wachten op 74, maar kreeg geen kans meer. ‘The Freeze’ brak met een fantastische 126-finish via de bull terug naar 5-5. Dat goede gevoel hield hij vast, hij begon de beslissende leg met een 180’ers en sloot de wedstrijd in 13 darts af!

Danny Noppert bereikt de kwartfinales van de Dutch Darts Championship, waar hij Boris Krcmar treft.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Danny Noppert: 103,16 / 35,3%
Peter Wright: 96,33 / 38,5%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *