Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Danny van Trijp

Danny van Trijp blikt bij Darts Actueel vooruit op drukke week

Na een succesvolle Dutch Open heeft de 25-jarige Danny van Trijp een drukke week voor de boeg. De Nederlander zal gaan deelnemen aan twee Players Championship en de Six Nations Cup. Van Trijp blikte bij Darts Actueel vooruit. Lees hier meer.

Doordat een groot aantal tourkaarthouders niet naar Duitsland reizen voor de Players Championship, worden zij vervangen door de beste spelers van de Challenge Tour. Één hiervan is Danny van Trijp, die dinsdag en woensdag voor de twee keer in actie gaat komen op de Pro Tour dit jaar. De Nederlander heeft er zin in: “Ik kijk erg naar uit. Ik heb er al twee keer eerder gestaan. De laatste keer won ik nog wel in de eerste ronde van Mario Vandenbogaerde. Ik weet dat ik het kan, want al mijn partijen zijn rond de 90 gemiddeld. Ik hoop dat ik nog wel hoger kan, maar de loting zal wel mee spelen daarin. Als ik bijvoorbeeld een Gerwyn Price of Peter Wright loot, dat is een stuk lastiger dan een Damian Mol bijvoorbeeld”, grapt Van Trijp.

Naast het spelen van twee Players Championship zal Van Trijp deze week ook uitkomen voor het Nederlandse Team op de Six Nations Cup in Schotland. Daarin neemt Nederland het om tegen Engeland, Noord-Ierland, Wales, Schotland en Ierland. Van Trijp vormt een team samen met Kristiaan de Boer, Owen Roelofs en zijn twee teamgenoten Wesley Plaisier en Patrick van den Boogaard.

“Het geeft wel een extra stimulans om met twee teamgenoten samen te spelen. Als je kijkt naar andere Nederlandse teams, dat zijn veel spelers die niet bij elkaar in het team spelen en elkaar niet goed kennen. Als je nu kijkt naar Wesley Plaisier, Patrick van den Boogaard, Owen Roelofs waar ik goed mee kan. Kristiaan de Boer ken ik wat minder goed, maar daar ben ik ook gewoon goed mee. We hebben laatst nog met z’n vijven een drankje gedaan om elkaar beter te leren kennen, dus ik denk dat het wel goed komt.”

Bekijk hieronder het complete interview:

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *