Danny van Trijp boekt allereerste Euro Tour zege in eigen land

Afgelopen middag werd de Dutch Darts Masters begonnen in Zwolle. In de zesde partij van de middag nam Danny van Trijp het op tegen Keegan Brown. 

Danny van Trijp had een vroege ochtend aan de boeg voordat hij naar Zwolle vertrok, hij had namelijk niet vrij gevraagd op zijn werk. Daarom moest hij vanochtend nog pakketjes bezorgen.

Keegan Brown mocht de partij beginnen, maar werd in de eerste leg meteen gebroken door Van Trijp met een 121-finish. Van Trijp gooide zich ‘dood’ in zijn eigen leg waardoor Brown met een 74-finish terug brak naar 1-1. Vervolgens gingen er twee legs met de darts mee. In de vijfde leg gooide Van Trijp een 17-darter en brak daarmee naar een 3-2 voorsprong. De break werd vervolgens verzilverd met een 14-darter. Vervolgens gingen er 3 legs met de darts mee, waaronder een 138 en 115-finish van de Engelsman. Bij een stand van 5-4, miste Van Trijp één matchdart. Brown brak terug en mocht de beslissende leg beginnen. In de beslissende leg gooide Brown erg weinig triples, waardoor de darter uit Etten-Leur alsnog de overwinning binnensleepte.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Danny van Trijp: 92,77 / 33,33%
Keegan Brown: 89,44 / 55,56%

Deel met:


Plaats een reactie