Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Danny van Trijp

Danny van Trijp delft onderspit tegen Schindler

De German Darts Open zit erop voor de Nederlanders. De laatste Nederlander die nog in het toernooi zat, Danny van Trijp, kon het niet bolwerken tegen Martin Schindler. Lees hier meer.

Danny van Trijp begon zijn vierde Euro Tour-deelname van zijn carrière met een klinkende 6-0 overwinning op John Henderson. De wedstrijd tegen Martin Schindler, zou dan ook een compleet andere wedstrijd worden, spelend tegen een Duitser in Duitsland.

De wedstrijd begon met twee legs die werden gehouden door de speler die de leg begon. In de derde leg miste Van Trijp een 105-finish op tops om zijn eigen leg te houden. Schindler profiteerde en plaatste via dubbel 8 de eerste break van de wedstrijd. De Duitser verzilverde de break vervolgens ook, met een 92-finish kwam Schindler op een 3-1 voorsprong.

In de vijfde leg leek Van Trijp opnieuw tegen een break aan te lopen. Echter, Schindler miste 4 pijlen op de dubbel waardoor Van Trijp alsnog zijn eigen leg kon houden. Een leg later was het de Nederlander die terug brak, met een 16-darter werd het 3-3.

De voorsprong kwam er niet voor de speler uit Etten-Leur, hij miste een 120-finish op tops. Schindler plaatste de derde break van de partij door tops te gooien. Door een knappe en belangrijke 90-finish was het ‘The Wall’ die als eerste op matchpoint kwam. Een leg later eindigde het toernooi voor Van Trijp, Schindler produceerde een 13-darter om met een 6-3 overwinning de laatste 16 te bereiken.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Martin Schindler: 88,17 / 46,2%
Danny van Trijp: 84,52 / 25%

Image courtesy of FOTO: PDC Europe
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *