Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Danny van Trijp

Danny van Trijp eenvoudig langs Frauenfelder

Danny van Trijp heeft zich eenvoudig geplaatst voor de kwartfinales van de Darts Actueel Winter Masters. De Nederlander had weinig moeite met de vervanger van Toon Greebe, Levy Frauenfelder. Lees hier meer.

Levy Frauenfelder had de bull gewonnen en mocht daardoor de partij beginnen. Dit deed de speler uit Oss erg goed, met een 76-finish in 15 darts hield hij zijn eigen leg. Een matige leg volgde vervolgens, maar via dubbel 5 wist Van Trijp zijn eigen leg te houden. Frauenfelder miste in de derde leg een 65-finish, waardoor Van Trijp met een 86-finish de break plaatste. De break werd met een 16-darter verzilverd en zo pakte Van Trijp de eerste set.

In de eerste leg van set twee miste Frauenfelder een 127-finish op de bull, waardoor Van Trijp in 19 darts toch nog zijn eigen leg hield. Wederom was de tweede leg van de set een matige, maar het was Frauenfelder die via dubbel 10 op 1-1 kwam. Van Trijp hield vervolgens in 20 darts zijn leg en kwam daarmee op matchpoint. In de vierde leg kreeg Frauenfelder die kans op in de wedstrijd te blijven, maar een 130-finish werd gemist. Van Trijp wist met een 15-darter de 2-0 in sets (3-1,3-1) veilig te stellen.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Danny van Trijp: 79,3 / 33%
Levy Frauenfelder: 72,6 / 22%

Image courtesy of FOTO: PDC Europe
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *