Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Darren Webster succesvol in PDC Home Tour

Afgelopen avond werd groep 14 van de PDC Home Tour gespeeld. Darren Webster, Andy Hamilton, Bradley Brooks en Scott Baker kwamen in actie. Lees hier meer.

De PDC Home Tour is een nieuw opgezet toernooi bij de PDC. Vanaf vrijdagavond 17 april zijn er 32 avonden lang live darts te zien. Elke avond nemen 4 verschillende tourkaarthouders het tegen elkaar op vanuit hun eigen huis. De winnaar van elke poule kwalificeert zich voor de tweede ronde.

Darren Webster kende een goede avond. Webster begon echter wat matig, hij kwam 4-1 achter tegen Bradley Brooks. Webster bleef vechten, overleefde twee matchdarts, maar wist toch met 5-4 te winnen. In de tweede wedstrijd won Webster eenvoudig met 5-2 van Scott Baker. De laatste partij van de avond werd met 5-3 gewonnen van Andy Hamilton en zo bleef ‘The Demolition Man’ ongeslagen.

Andy Hamilton wist één partij te winnen, hij was met 5-3 te sterk voor Bradley Brooks. Brooks wist later op de avond wel met duidelijke cijfers te winnen van Scott Baker (5-1) en eindigde zo op een tweede plaatste. Scott Baker eindigde laatste met een 5-4 overwinning op Andy Hamilton.

Bekijk hieronder alle uitslagen en de eindstand terug van groep 15 van de Home Tour.

Darren Webster 5-4 Bradley Brooks
Scott Baker 5-4 Andy Hamilton
Andy Hamilton 5-3 Bradley Brooks
Darren Webster 5-2 Scott Baker
Bradley Brooks 5-1 Scott Baker
Darren Webster 5-3 Andy Hamilton

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *