Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

James Wade en Madars Razma

Darters op social media #1: Babyboom in de dartwereld

Wij blikken in de serie van ‘Darters op social media’ terug op wat de darters de afgelopen weken hebben gepost en wat vooral trending was. In de afgelopen weken zijn veel darters vader geworden van een zoontje. Er heerste wederom een babyboom in de dartwereld. Daarom zal de eerste rubriek over de babyboom gaan. 

Jelle Klaasen
Jelle Klaasen en Nanke zijn 6 oktober voor de tweede keer vader en moeder geworden. Dit keer is het van een jongen, Bodhi. Begin januari 2016 werden Jelle en zijn vrouw al ouders van Verena. Bekijk hieronder de foto van het nieuwe zoontje!

James Wade
James Wade en Sammi Marsh zijn 8 oktober ouders geworden van hun eerste kind, Arthur. Het inspireerde de darter zo erg, dat hij afgelopen week de European Championship in Dortmund won en de titel aan zijn zoon gaf. Bekijk hieronder de eerste foto’s van Arthur, inclusief een foto met de trofee die ‘The Machine’ in Dortmund won.

Benito van de Pas
Benito van de Pas kende een slecht dartjaar, maar hij werd vader waarmee hij erg trots was. Hij en zijn vrouw Pascale zijn 11 oktober ouders geworden van Benjamin. Het volgende bericht zette de Nederlander op Twitter: “Het was een moeilijk jaar, verschrikkelijk! In oktober hebben we mijn nieuwe zoon Benjamin verwelkomd!” Benjamin is hieronder te bekijken!

Mark Webster
De wereldkampioen van 2008 is ook vader geworden, Mark Webster is vader geworden van een jongen Noa Rhys. Dit gebeurde op 24 oktober in de ochtend. De baby van Webster en zijn vrouw is hieronder te bewonderen.

Madars Razma
De enige speler met een tourkaart in Letland, Madars Razma werd ook vader. Hij kreeg 25 oktober ook een zoontje, genaamd Markuss. De baby uit Letland is hieronder op een foto te bekijken.

Babyboom 2017
Wat opvalt is dat vorig jaar rond dezelfde tijd ook een babyboom was in de dartswereld. Toen werden Michael van Gerwen, Gary Anderson, Michael Smith, Mensur Suljovic en Adrian Lewis al vader.

Koert Westerman
Koert Westerman, presentator van rtl7darts, had in de allernieuwste editie van de Darts Inside de reden waarom de babyboom rond deze periode is. Het volgende zei Westerman erover: “Er is samenhang. Reken even terug. Het WK is voorbij, de darters hebben tijd voor zichzelf en voor hun meisjes.” Jacques Nieuwlaat reageerde daar vervolgens op: “Er wordt in januari dus veel ehh, je weet wel.”

Image courtesy of FOTO: PDC Europe
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *