Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Winter Masters logo

Darts Actueel kondigt Winter Masters aan vooraf WK

Nadat de Dutch Darts Quarantine League een groot success wat met goede wedstrijden, komt Darts Actueel terug met opnieuw een online toernooi, de Darts Actueel Winter Masters. Het toernooi zal van 8-13 december gespeeld worden. Lees hier meer.

In de Dutch Darts Quarantine streden 8 topspelers uit Nederland in een competitie tegen elkaar. De top 4 plaatsten zich voor de play-offs. Uiteindelijk was Kevin Doets in een spannende finale met 11-9 te sterk voor Heine Uuldriks. Alle 8 deelnemers zullen ook deelnemen aan de Winter Masters.

De Darts Actueel Winter Masters zal een ander format zijn. In totaal, doen 16 spelers in een knock-outsysteem, een gooi naar de titel. In totaal doen er 15 Nederlanders en 1 Belg mee. Het toernooi zal in setformat worden afgewerkt.

De halve finalisten van de Dutch Darts Quarantine League zullen de vier geplaatste spelers zijn. Dit zijn Kevin Doets, Heine Uuldriks, Berry van Peer en Owen Roelofs. De overige 12 ongeplaatste spelers zijn:

Jimmy Hendriks
Arjan Konterman
Dennie Olde Kalter
Vincent Kamphuis
Danny van Trijp
Moreno Blom
Jitse van der Wal
Brian Raman
Daan Bastiaansen
Richard Veenstra
Toon Greebe
Jurjen van der Velde

Het format van het toernooi ziet er alsvolgt uit:

Eerste ronde: Best of 3 sets
Kwartfinales: Best of 5 sets
Halve finales: Best of 5 sets
Finale: Best of 7 sets

De loting zal maandagavond 7 december om 20:00 uur plaatsvinden op het Youtubekanaal en de Facebookpagina van Darts Actueel.

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *