Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Richard Veenstra

Darts Actueel Winter Masters: Programma Dag 1

Vanavond zal de Darts Actueel Winter Masters van start gaan. Lees hier hoe het programma van de eerste dag eruit ziet.

De Darts Actueel Winter Masters zal van start gaan met de BDO WK halve finalist van 2016, Richard Veenstra, tegen de talentvolle Moreno Blom, die laatst nog een perfecte leg gooide op de Development Tour.

In de tweede partij van de avond zal de nummer 1 geplaatste Kevin Doets in actie komen. Doets won dit jaar een Development Tour en Challenge Tour en moet in de eerste ronde voorbij Jimmy Hendriks zien te komen. Beide heren speelden in de Dutch Darts Quarantine League ook tegen elkaar, toen won Doets 7-4.

In de derde partij komt wederom een Challenge Tour winnaar in 2020 in actie, dit keer de Fries Jitse van der Wal. Patrick van den Boogaard is de tegenstander, hij vervangt Dennie Olde Kalter. Van den Boogaard wist in 2019 o.a. zijn Euro Tour debut te maken.

De avond wordt afgesloten met een kraker. De nummer 4 geplaatste Owen Roelofs treft Arjan Konterman in de eerste ronde. Ook dit was een duel in de Dutch Darts Quarantine League. Deze ontmoeting werd met 7-3 door Roelofs gewonnen.

Het format van de eerste ronde is best of 3 sets, best of 5 legs. Alle wedstrijden zijn live te zien op het Youtubekanaal van Darts Actueel.

Programma:
20:00 – Moreno Blom vs Richard Veenstra
20:25 – Kevin Doets (1) vs Jimmy Hendriks
20:50 – Patrick van den Boogaard vs Jitse van der Wal
21:20 – Owen Roelofs (4) vs Arjan Konterman

Je kunt hieronder de livestream vinden!

Image courtesy of FOTO: Martin van Oostveen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *